De eerste Startweek bij het JEL in Purmerend

Hieronder zie je een deel van de uitkomsten van de eerste Startweek bij HAVO2 en bij VWO2 van Het Jan van Egmond Lyceum. Het gaat bij de HJGGV-cyclus om de ontwikkeling van de uitkomsten in de tijd. Een enkele meting zegt niet zo veel. Niettemin, dit zijn uitkomsten waar je mee voor de dag kan komen, zou ik zeggen.
Wat ook aan de uitkomsten te zien is, is dat de docenten er samen in geslaagd zijn om bij bijna alle laatste lessen de HJGGV-vragen te stellen. Een goede opbrengst aan respons is een noodzakelijke voorwaarde voor een succesvolle cyclus. Aan die voorwaarde is uitstekend voldaan aan het begin van de eerste ronde. (Klik op de uitroeptekens en het pijltje voor extra toelichting.)
2 responses
Ik ben benieuwd naar de consistentie en effecten vh instrument gedurende langere tijd.
Als je kijkt bij dit berichtje kijkt naar de grafiek dan zie je uitkomsten van drie rondes, over de tijd van ruim een schooljaar. Als de respons voldoende groot is, blijken de uitkomsten opvallend consistent. Of dat bij het JEL ook zo zal zijn zal de tijd uitwijzen. http://www.hebjegenoeggeleerdvandaag.nl/teamlei...